STARTUP WEEKEND Türkiye’de!



STARTUP WEEKEND Türkiye’de!

Sadece 48 saatte bir girişim başlatılabilir mi?

Bir deney olarak GİRİŞİM GÜNLERİ İstanbul 2008, bilişim, tasarım, pazarlama ve iş yönetimi alanında uzman kişileri bir haftasonu boyunca bir araya getirerek işte tam da bunu hedefliyor.

Amerika Birleşik Devletlerinde 2007 yılında başlatılan ve internet tutkunlarının geliştirdikleri

dünyanın ilk girişimciler platformu olarak tanınan „Startup Weekend” isimli etkinlik, Türkiye’de ilk

defa düzenleniyor.

GİRİŞİM GÜNLERİ

www.girisimgunleri.com

adı altında,

29-30 Kasım 2008 tarihlerinde

Kadir Has Üniversitesi’nde yaklaşık 100 girişimcinin biraraya

geleceği etkinliğin gerçekleşmesinde internet girişimciliğinin başarılı örneklerinden biri olan SEVENLOAD ana sponsor olarak öncü bir rol üstlendi.

İstanbulda yapılacak olan etkinlikte Türkiyedeki internet tutkunları ticari fikirlerini sunma ve grup halinde gerçekleştirme fırsatı bulacaklar. Yapılan sunumların ardından katılımcılardan en fazla oyu alan girişim fikri, üzerinde çalışılmak üzere seçilecektir. Seçilen fikrin şirket haline dönüştürülebilmesi için hafta sonu boyunca gerekli bütün hazırlıkların yapılmasının ardından etkinlik sonunda tüm katılımcıların kararı ile şirket haline dönüştürülecektir. Etkinliğe katılanlar çok ortaklı bir limited şirketin ortağı olarak etkinlikten ayrılacaklardır.

Etkinliğin amacı, topluluğun oluşturduğu kolektif beyin gücüyle kısa sürede yapılabilecekleri keşfetmek.

Girişimcilik üzerine uygulamayı ön planda tutan etkinlik, katılımcılara deneyerek öğrenmenin tecrübesini kazandıracak. Organizatörler bu yeni etkinlik için çalışma şartlarını sunacak, katılımcılar ise düzenlemenin içeriğini kendileri belirleyecek, böylece etkinlik boyunca katılımcılar aktif olacak.

İki günlük etkinliğin katılım ücreti yaklaşık 55 YTL olacak. Etkinliğe katılmak isteyenlerin çabuk davranmalarında yarar var.

Daha detaylı bilgi için:

www.girisimgunleri.com

Ferit DEMİR - TRENDOMEDİA

www.trendomedia.com

Popularity: 9% [?]


Bu Yazıya Puan Verin

Benzer Yazılar
 
Startup
Startup Weekend İstanbul, 16-18 Nisan 2010′da
Startup Weekend, Türkiye’de ilk kez 16-18 Nisan tarihlerinde Microsoft ve Özyeğin Üniversitesi ana sponsorluğunda yapılıyor. Startup Weekend İstanbul, 16-18 Nisan 2010′da Startup Weekend, gerçekleştirildiği ülkelerde en yetenekli girişimcileri, developerları, yöneticileri, startup tutkunlarını, marketing gurularını, grafikçileri ve çok daha fazlasını bir araya getiren bir iş fikri yarışmasıdır. Startup Weekend, katılımcılarına olağanüstü bir networking, takım oluşturma ve öğrenme... Devamını Oku »

Sadece
Sadece 48 saatte bir girişim başlatılabilir mi?
Sadece 48 saatte bir girişim başlatılabilir mi? Sadece 48 saatte bir girişim başlatılabilir mi? Bir deney olarak GİRİŞİM GÜNLERİ İstanbul 2008‘in organizatörleri Şaban Daşgın ve Ferit Demir, yazılım-tasarım, iletişim-pazarlama, iş geliştirme ve proje yönetimi alanlarında uzman kişileri bir hafta sonu boyunca bir araya getirerek işte tam da bunu gerçekleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri´nde 2007 yılında başlatılan ve... Devamını Oku »

“48 saatte nasıl bir şirket kurulur?”
“48 saatte nasıl bir şirket kurulur?” Amerika Birleşik Devletleri´nde 2007 yılında başlatılan ve internet tutkunlarının geliştirdikleri dünyanın ilk ticari fikir platformu olarak tanınan, bu güne kadar sadece ABD, Almanya ve İsrail´de organize edilen Startup Weekend isimli etkinlik, 29-30 Kasım 2008 tarihleri arasında İstanbul´da T.C.Kadir Has Üniversitesi’nde „GİRİŞİM GÜNLERİ İstanbul 2008″ adıyla gerçekleştiriliyor. İstanbul´da iki gündür devam... Devamını Oku »

Gülle:”Çakma
Gülle:”Çakma ihracatçılarla işimiz yok!
Sadece tekstil sektörü ortak noktasıyla adayız… İstanbul Tekstil ve Hammadde İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, Birlik seçimlerine aday oldukları yönetim kurulu üyeleri ile  ’sadece tekstil’ ortak noktasında buluştuklarını belirterek, “1 dolarlık çakma ihracatçılarla işimiz yok. Listemizde sektörün tüm paydaşlarından temsilciler var ve kimsenin dini, siyasi inancını sorgulamıyoruz. Tek ortak noktamız sektörümüz” dedi. Gülle,... Devamını Oku »

2010
2010 İlkbahar -Yaz sofistike renkler; tasarlanmış detaylar.
Sadece Damat ile hayat bulan ileri  teknoloji  ürünleri… En ince detayların, yüksek özenle tasarlandığı Damat 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, 60′ların vazgeçilmezleri olan Monte Carlo, Saint Tropez, Saint Bart gibi sahil beldelerinin  esintilerini taşıyor.Damat, rahat formları, vazgeçilmez klasik dikiş teknikleri, beklenmeyen kumaş kombinleri ve işlevsel ve dekoratif iç detayları ile erkek giyimine etkileyici ve farklı yorumlar... Devamını Oku »

Yazar Hakkında

Serap Girgin Baykal

Serap Girgin Baykal

Yorum Yapın

XHTML Etiketlerini Kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>


Cilt Bakımı | Tüy Azaltıcı | Saç Dökülmesi | Mavi Anemon | Formula21 | Zayıflama Hapları | Sigarayı Bırakmak | Acai Berry