İTO’nun, AB destekli ‘KOBETİC” projesi başlatıldı…




İTO üyesi KOBİ’ler “KOBETİC” projesi ile eğitilecek…

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin (İTİCÜ) uzman eğitmen kadrosuyla destek vereceği eğitimlerle ilgili bilgilendirme semineri 30 Nisan 2009 Perşembe günü İTO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından KOBİ’lerin, e-ticaret konusunda eğitilmesine yönelik başlatılan “KOBETİC” Projesi İTO üyesi KOBİ’leri bilgilendirmeyi amaçlıyor.

ito_logo

Avrupa Birliği’nin (AB) desteğiyle yürütülen bu proje ile İTO üyesi KOBİ’lerin, e-ticaret konusundaki bilgi-becerilerini geliştirmeleri ve bunları iş süreçlerine aktarmaları hedefleniyor.

İmalat sanayi ve ticaret alanında faaliyet gösteren İTO üyeleri arasından seçilen 30 KOBİ çalışanına, 6 hafta ve 54 saat sürecek e-ticaret eğitimi verilecek.

Popularity: 26% [?]


Bu Yazıya Puan Verin

Benzer Yazılar
 
1
1 Hafta önceden al, 79 TL’ye uç…
Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları, 01 Ocak - 30 Mart 2010 tarihleri arasında, iç hatlarda 79 TL’den başlayan ücretlerle uçma fırsatı sunuyor… 1 Hafta önceden al, 79 TL’ye uç… Rezervasyonlarını uçuştan en geç 7 gün önce yaptıran yolcular, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşen tüm iç hatlar ve Çanakkale, Merzifon, Isparta, Nevşehir, Sinop, Uşak uçuşlarında kampanyadan yararlanabilecek. 22... Devamını Oku »

5.
5. Çalıştayı Ali Kibar açtı..
Tüsiad yönetim kurulu üyesi ve sanayi, hizmetler ve tarım komisyonu başkanı Ali Kibar’ın “iklim değişikliği kamu özel sektör işbirliği 5. çalıştayı” açılış konuşmasını yaptı Tüsiad iklim değişikliği içinkamu ile işbirliğinde. TÜSİAD Çevre ve Orman Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Devlet Planlama Teşkilatı (DPT)... Devamını Oku »

Avrupa
Avrupa Vatandaşlık web sitesi www.eudo-citizenship.eu yayında
Launch of an OBSERVATORY on CITIZENSHIP in Europe AB üyesi ülkelerin vatandaşlığına uyumu sürecine katkı sağlayacak proje kapsamında, Avrupa İleri Araştırmalar Merkezi (EUI Floransa) tarafından hazırlanan, yeni bir Avrupa Vatandaşlık web sitesi http://eudo-citizenship.eu Avrupa Birliği Komisyonu’nun Avrupa Birliği fonları tarafından finanse edilen bir projesidir. EUDO, the European Union Democracy Observatory at the... Devamını Oku »

Cappato:”Rumlar
Cappato:”Rumlar AB’ye bilerek sorunlu bir şekilde üye yapıldı”
Avrupa Parlamentosu’nun eski üyesi İtalyan liberallerin önemli politikacılarından Marco Cappato, AB’de kimse birbirini kandırmaya çalışmasın Kıbrıs sorunlu bir şekilde AB’ye bilerek üye yapıldı. Bunun arkasında Türkiye’nin AB üyeliğini engellemek yatıyordu görüşünü ileri sürdü. Cappato:”Rumlar AB’ye bilerek sorunlu bir şekilde üye yapıldı” AB’nin Kıbrıslı Rumları birliğe alırken Yunanistan AB’nin genişlemesini tümden bloke edecek onun için... Devamını Oku »

Hollanda’da
Hollanda’da Türklere vize önergesi reddedildi
AB üyesi ülkeler Türklere vize için yeni bir uygulamaya mı gidecek? Temsilciler Meclisi genel kurulunun dünkü toplantısında oylanan önerge, iktidar ve sol muhalefet partilerinin oylarıyla geri çevrildi AMSTERDAM - Hollanda Parlamentosu Temsilciler Meclisinde, üç sağcı muhalefet partisi tarafından verilen ve Avrupa Adalet Divanının kararına rağmen Türklere vize uygulanmasına devam edilmesi yolunda hükümeti yeni karar almaya zorlayan... Devamını Oku »

Yazar Hakkında

Serap Girgin Baykal

Serap Girgin Baykal

Yorum Yapın

XHTML Etiketlerini Kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>


Cilt Bakımı | Tüy Azaltıcı | Saç Dökülmesi | Mavi Anemon | Formula21 | Zayıflama Hapları | Sigarayı Bırakmak | Acai Berry